Velkommen til Nøyd: Historien bak selskapet

Nøyd avatar
Nøyd
Cover for Velkommen til Nøyd: Historien bak selskapet

Vår Reise med Nøyd

Når vi startet Nøyd, var det ikke bare fordi vi så et behov i markedet – det var fordi vi selv hadde kjent på kroppen hvor utfordrende det kan være å tre inn i et nytt styre i en boligforening eller borettslag. Vår historie begynner med personlige erfaringer som mange av dere sikkert kan kjenne dere igjen i.

Våre Erfaringer

Som mange andre har vi opplevd å bli valgt inn i et styre uten å helt vite hva vi gikk til. Vi møtte en rekke utfordringer – fra uorganiserte papirer til manglende oversikt over oppgaver som skulle gjøres. Å få tak i riktig informasjon og koordinere med de andre styremedlemmene føltes ofte som en kamp, og det var tydelig at det manglet gode verktøy for å gjøre styringsarbeidet effektivt og oversiktlig.

Det var frustrerende, og det tok mye tid – tid som kunne vært brukt på å skape en bedre hverdag for beboerne.

Hvorfor Nøyd?

Vi innså at vi ikke var alene om disse utfordringene. Styrearbeid er noe som berører mange mennesker, men få verktøy er skreddersydd for de unike behovene til en boligforening. Dette var starten på ideen om Nøyd. Vi ønsket å skape en løsning som ikke bare gjorde styrearbeidet enklere, men som også forbedret kommunikasjonen og tilfredsheten blant beboerne.

Hva Er Nøyd?

Med Nøyd har vi utviklet en plattform som samler alle nødvendige verktøy på ett sted. Styremedlemmer kan nå enkelt administrere oppgaver, planlegge møter og dele dokumenter, alt innenfor en brukervennlig og sikker plattform. Og ikke minst, vi har gjort det enkelt for beboerne å holde seg informert og engasjert gjennom en intuitiv selvbetjeningsportal.

Vårt Mål

Vårt mål er å fjerne stresset og frustrasjonen fra styrearbeidet, slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe: å skape et godt bomiljø. Vi har vært der selv, og vi vet hvor viktig det er med en løsning som virkelig fungerer. Med Nøyd ønsker vi å gjøre styring enklere og mer tilfredsstillende for alle involverte.


Vi gleder oss til å dele denne reisen med deg.

Velkommen til Nøyd – din partner for en enklere og mer forNøyd hverdag i boligforeningen.